PREM Wijkverpleging

Pilot met door ARGO ontwikkelde PREM wijkverpleging 

In het kader van de ontwikkelagenda van het Kwaliteitskader Wijkverpleging wordt in het najaar van 2018 een pilot uitgevoerd met het op verschillende wijzen uitvoeren van de door ARGO ontwikkelde PREM Wijkverpleging. Op basis van de uitkomsten zal door de Stuurgroep Kwaliteitskader Wijkverpleging worden bepaald hoe deze PREM in het eerste kwartaal van 2019 door alle organisaties zal moeten worden afgenomen bij haar cliënten. Dan zal de PREM wijkverpleging ook worden opgenomen op de Transparantiekalender

ARGO kan de PREM Wijkverpleging voor u uitvoeren

Op welke manier de uitvraag ook wordt georganiseerd, ARGO kan de  PREM Wijkverpleging voor u uitvoeren. Zodra de ‘werkinstructie’ voor de meting met de PREM wijkverpleging bekend zijn, kunnen wij u ook aangeven tegen welke kosten.
Omdat we de vragenlijst al kennen, we hebben deze immers zelf ontwikkeld, bieden we u nu al een vroegboekkorting aan!

Vroegboekkorting op de PREM Wijkverpleging van €50

Als u voor 15 januari 2019  uw belangstelling voor een meting aan ons doorgeeft, ontvangt u een korting van €50 op de meting PREM Wijkverpleging
Wij kunnen dit onderzoek snel voor u uitvoeren. Bij een online meting hebt u realtime inzicht in de uitkomsten. U ontvangt een factsheet met een samenvatting van de resultaten.
Meer weten over de PREM Wijkverpleging of de mogelijkheden van maatwerk? Neem contact op met Berthe te Velde (b.p.te.velde@rug.nl)
Of vraag informatie aan via het informatieformulier.

ARGO: onafhankelijk, valide en betrouwbaar patiëntervaringsonderzoek.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!