PREM Wijkverpleging

Pilot met door ARGO ontwikkelde PREM Wijkverpleging 

In het kader van de ontwikkelagenda van het Kwaliteitskader Wijkverpleging is in het najaar van 2018 een pilot uitgevoerd met verschillende uitvraag-methodieken voor de door ARGO ontwikkelde PREM Wijkverpleging. Op basis van de uitkomsten is door de Stuurgroep Kwaliteitskader Wijkverpleging bepaald hoe deze PREM in het eerste kwartaal van 2019 door alle organisaties bij cliënten kan worden afgenomen.  
Er zijn 5 uitvoeringsvarianten:
  • Schriftelijke dataverzameling
  • Mixed mode dataverzameling (schriftelijk en online)
  • Telefonische interviews
  • Interviews door uw medewerkers
  • Mixed mode dataverzameling met uitdelen van vragenlijsten door uw medewerkers

ARGO kan de PREM Wijkverpleging voor u uitvoeren

ARGO kan de PREM Wijkverpleging op elke manier voor u uitvoeren. Net als veel andere meetbureaus. Onze meerwaarde? Wij zien de PREM als één van de onderdelen in de dialoog met de cliënt. We helpen u om een goede verbinding te leggen met het kwaliteitsplan, de ontwikkelingen rond medezeggenschap en uw meerjarenstrategie.
De meting van de PREM verricht ARGO tegen een scherp en concurrerend tarief. De hoogte hangt af van de ‘werkinstructie’ voor de PREM meting.
Wij kunnen dit onderzoek snel voor u uitvoeren. Bij een online meting hebt u realtime inzicht in de uitkomsten. U ontvangt een factsheet met een samenvatting van de resultaten.

Aantrekkelijke korting.

Als u besluit met ARGO de PREM wijkverpleging te gaan uitvoeren en u zich in februari 2019 aanmeldt, bieden wij u een korting van minimaal €50!

Meer weten?

Meer weten over de PREM Wijkverpleging of de mogelijkheden van maatwerk? Neem contact op met Berthe te Velde (b.p.te.velde@rug.nl)
Of vraag informatie aan via het informatieformulier.

ARGO: onafhankelijk, valide en betrouwbaar patiëntervaringsonderzoek.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!