Over ARGO

Onze missie

ARGO wil de kwaliteit en de patiëntgerichtheid van de zorg verbeteren. Dit doen we door aanbieders van zorg- en dienstverlening te ondersteunen met behulp van onderzoek en overdracht van kennis en ervaring.
Dankzij de talrijke projecten die ARGO de afgelopen jaren in opdracht heeft uitgevoerd, beschikken we over een schat aan kennis, ervaring en data. Zorgaanbieders, overheden, verzekeraars en andere partijen profiteren hiervan als zij ARGO inschakelen als onderzoeker of adviseur.

Onze visie

‘Back to Basics’. Er zijn grote veranderingen in de zorg aan de gang. Klanttevredenheid en transparantie worden steeds belangrijker. ARGO neemt de vraag van de cliënt als uitgangspunt en werkt daardoor aan duurzame verbeteringen van het zorgaanbod. ARGO verstaat de kunst om uitkomsten van onderzoek te vertalen naar haalbare oplossingen. Zodat patiëntenfeedback ook werkelijk tot betere dienstverlening leidt.

Onze werkwijze

ARGO is kleinschalig en flexibel. Maar we hebben wel een vaste aanpak om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U heeft als opdrachtgever te maken met één aanspreekpunt binnen de organisatie. Bij voorkeur voeren we een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we uw wensen en onze mogelijkheden in kaart brengen. Tussentijds koppelen we terug over de stand van zaken en eventuele aanpassingen in de planning worden altijd in overleg gedaan. We hebben korte lijnen naar experts bij de Rijksuniversiteit Groningen en werken samen met diverse samenwerkingspartners.

Onze organisatie

ARGO staat voor Advies, Research, Gezondheidszorg en Ouderenbeleid. ARGO is gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 1998 werkt ARGO BV als zelfstandig bedrijf met een kernteam vaste medewerkers aan onderzoek, advies en kwaliteitsverbetering voor zorgaanbieders, overheden en koepelorganisaties op het gebied van zorg, wonen en welzijn.
ARGO is onafhankelijk.
ARGO is ISO 9001:2015 gecertificeerd en CQI geaccrediteerd.

Meer weten? Bel ons op 050-3637464 of vul het informatieformulier in.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!