Wat biedt ARGO?

PREM vragenlijst onderzoek

Meer inzicht in de ervaringen van cliënten draagt bij aan de kwaliteit van uw zorg- en dienstverlening. Zorgaanbieders kunnen de ervaringen van cliënten gebruiken voor kwaliteitsverbetering en benchmarking in het kader van leren en verbeteren.
ARGO kan verschillende PREM-onderzoeken uitvoeren, binnen de mogelijkheden en voorschriften van die specifieke PREM.
Meer weten? Klik hier.

Patiëntervaringen

Een breed scala zorgaanbieders schakelt ARGO in voor onderzoek naar de klantervaringen. Onze visie bij het meten van de patiëntervaring is dat meten én verbeteren hand in hand moeten gaan. Onze aanpak leidt aantoonbaar tot kwaliteitsverbetering.
Hoe ziet de aanpak van ARGO er op hoofdlijnen uit? Klik hier om daar meer over te lezen.

Beleidsondersteunend onderzoek en advies

De adviseurs van ARGO zijn betrokken bij onderzoek ter ondersteuning van beleid (JZOJP, HLA, Langer Thuis). We hebben ervaring in alle sectoren van de gezondheidszorg, variërend van eerstelijnszorg, GGZ, verzorging en verpleging, gehandicaptenzorg tot acute zorg. We helpen u bij het stellen van de juiste vragen en het analyseren van de uitkomsten.
Meer weten? Klik hier om daar meer over te lezen.

Procesbegeleiding

‘Er zijn steeds meer data maar er is steeds minder duiding’. ARGO helpt betekenis te geven aan uitkomsten van onderzoek. Van Meten naar Verbeteren is hét kwaliteitstraject voor het meten en verbeteren van de kwaliteit van zorg vanuit cliëntperspectief.
Meer weten over dit kwaliteitstraject? Klik hier om daar meer over te lezen.

Ondersteuning kleinschalige zorg

ARGO levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kleinschalige zorg in Nederland. Er zijn steeds meer organisaties die kleinschalige zorg bieden: kleinschalige woonvormen, dagbestedingsprojecten en zorgboerderijen. ARGO helpt met kwaliteitsonderzoek-op-maat.
Meer weten? Klik hier om daar meer over te lezen.

Maatwerk

Wij kunnen natuurlijk meer doen dan wij hier laten zien. Neem contact op met ons om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!