Medewerkersonderzoek

Hoe belangrijk zijn uw medewerkers?

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers wordt steeds belangrijker. Bent u een aantrekkelijke werkgever? Wilt u uitval voorkomen en medewerkers aan uw organisatie verbinden? Daar kan ARGO u bij helpen.
Al jarenlang combineren wij voor veel opdrachtgevers klantenonderzoek met medewerkersonderzoek. Dat is efficiënt, want voor beide typen onderzoek hanteren we dezelfde procedures en protocollen. Bovendien kan de combinatie van data nieuwe inzichten opleveren.
Onderzoek vullen we aan met methodieken om de stap naar verandering te maken. We werken samen met gespecialiseerde partners binnen ons netwerk van Triade, Aletta Advies en Aletta Jacobs School of Public Health. Daarmee krijgt u direct toegang tot de nieuwste inzichten op dit gebied!

Mogelijkheden:

  – Medewerkerstevredenheid
  – Cultuurscan
  – Vitaliteit
  – In gesprek over Lerend Vermogen
  – Diversity Icebreaker ©
  – Insights Sessie
Meer weten? Klik hier om meer te lezen over deze mogelijkheden

Cases

  • Voor Stichting Bedrijfsfonds Apotheken (SBA) hebben we bijgedragen aan de ontwikkeling van een online omgeving om het ‘lerend vermogen’ van de apotheek te vergroten. Ervaringen van klanten én van medewerkers worden binnenkort in één dashboard gepresenteerd.
  • Voor De Drie Notenboomen doen we onderzoek onder medewerkers van Thomashuis en Herbergier.
Contactpersoon: Peter van Linschoten (c.p.van.linschoten@rug.nl)
Telefoon: 06 – 55 257 004

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!