Our Blog

Beter scoren op de PREM? Dit zijn de 3 belangrijkste verbeterpunten!

In de landelijke evaluatie van de meting PREM Farmacie 2018 is afgesproken dat de PREM-meting in 2019 op hooflijnen niet verandert. In deze nieuwsflits kijken we terug en vooruit. Hoe kunt u in 2019 beter scoren op de PREM meting? Welke belangrijke trends zien wij op het gebied van patiëntervaringen?  En wat mag u van ARGO verwachten?
 • Beter scoren op de PREM? Dit zijn de 3 belangrijkste verbeterpunten! : Nu alle apotheken hun eindrapportage hebben ontvangen, zit voor ons de PREM Farmacie 2018 er weer op. De algemene waardering voor de apotheken is onveranderd hoog.
  Gemiddeld beoordelen klanten hun apotheek met een rapportcijfer 8,1; vorig jaar was dat een 8,0. Maar er valt nog wel het nodige te verbeteren…
  Klik hier voor een infographic (pdf) met uitkomsten PREM Farmacie 2018.
 • Onze tips voor een soepele PREM meting 2019: Op basis van onze ervaring met de PREM geven we u onze belangrijkste tips voor een soepele meting in 2019.
 • ARGO en SBA: samen sterk voor de ontwikkeling van uw apotheek: Vanaf de start in 1998 is ARGO betrokken bij de ontwikkelingen in het meten van patiëntervaringen. Van Apotheken door Cliënten Bekeken gingen we via de CQI naar de PREM Farmacie. Onze missie is om ervaringen van patiënten écht te laten bijdragen aan de ontwikkeling van uw apotheek!
  De volgende stap: samenwerking met SBA. Daarbij worden we ondersteund door Newcom Research & Consultancy.
  Lees meer over de samenwerking tussen SBA en ARGO.
Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!